Kom je naar onze hondenschool via de noordelijke richting rijd dan de parking aan de kant van de Broydenborglaan op , is de parking van het zwembad Sorghvliet , parkeer dan je wagen op de voorziene plaatsen en begeef je te voet achter het zwembad door naar onze hondenschool  zie foto .

Hinder en omleidingen

 

Vanaf 25 oktober 2021 tot oktober 2022 vernieuwt stad Antwerpen de Krijgsbaan in Hoboken. De werken verlopen in 3 fasen.

 

Fase 1: van 25 oktober 2021 tot eind maart 2022

 

Tijdens deze fase is de Krijgsbaan, tussen Broydenborglaan en Jaak Schramplantsoen niet toegankelijk voor verkeer. De omleiding voor het verkeer dat van Wilrijk komt en naar Hoboken Centrum wil loopt via de noordelijke richting van de Broydenborglaan. Vrachtverkeer naar de industriezone Moretusburg of Polderstad moet via de zuidelijke richting van de Broydenborglaan naar de Sint-Bernardsesteenweg.

Verkeer komende uit de Kapelstraat-Moretusburg volgt de omleiding via de Cockerillplaats, Louisalei, Antwerpsesteenweg, Oudestraat, Broyndenborglaan. 

Het voetpad en fietspad op de Krijgsbaan blijven bereikbaar.

Het Fort 8 blijft tijdens een deel van de werkzaamheden bereikbaar via de Hoofdfrontweg. Het fietspad aan Fort 8 komende van de Verenigde Natieslaan loopt dood aan de Hoofdfrontweg.

De sporthal en zwembad Sorghvliedt zijn enkel bereikbaar via de parking aan de kant van de Broydenborglaan. 

 

 

©District Hoboken