Clubmanches   (=interne   clubwedstrijden   )

Onze visie:

Onze clubmanches zorgen mee voor de goede sfeer en de gezelligheid onder de leden van de gevorderde klassen. Naast de gezonde en sportieve competitiegeest willen we hier absoluut ook het echte clubgevoel naar boven halen.

Algemene werking :

Vanaf de B klas word je gestimuleerd om mee te doen aan onze clubmanches. Uiteraard hoeft dat niet onmiddellijk en ben je vrij te kiezen vanaf wanneer je deelneemt.

Er zijn 3 verschillende niveaus van clubmanches:

B klas: enkel voor leden van de B klas.

Bevordering: enkel voor leden van C klas.

Ereklasse: enkel voor leden uit de D klas.

Elk niveau bestaat uit een vast programma met een bepaalde moeilijkheidsgraad die in lijn ligt met de klas waarin je les volgt.

Een sportjaar start in september en eindigt in augustus het jaar daarop.In ieder sportjaar zijn er 6 clubmanches en dit telkens op de 3de zondag van de maanden september, november, januari, maart, mei en juli. Indien door omstandigheden een afwijking op deze data nodig is zal dit tijdig gecommuniceerd worden. (exacte data vind je steeds op de kalender die op de website staat) Inschrijven voor deze clubmanches kan via het inschrijvingsformulier dat in de chalet hangt. Binnen eenzelfde sportjaar dien je minstens 3 clubmanches mee te spelen om over te kunnen gaan naar een meer gevorderde groep en om eventueel kans te maken op het clubkampioenschap. De 3 beste scores tellen mee v.oor het clubkampioenschap De clubkampioenen worden gehuldigd op ons jaarlijks familiefeest in augustus.