Hoe word ik lid?

 

Een hondenschool kiezen doe je niet online! Het is een plaats waar je vermoedelijk enkele maanden gaat verblijven dus het is enorm belangrijk dat je gevoel hier goed bij zit. Kom daarom zeker eerst eens een keertje de sfeer opsnuiven. Zit je gevoel goed bij wat je ziet en hoort? Schrijf je dan in door onderstaande  stappen te doorlopen.

 

Stap 1 (vaccinaties):

Om allerlei ziektes te voorkomen is het belangrijk dat je hond alle nodige vaccinaties heeft gekregen. (Hepatitis, rattenziekte, hondenziekte, parvovirose en kennelhoest) Zolang deze niet in orde zijn kan er niet worden ingeschreven. Alle vaccinaties in orde? Ga dan verder met STAP 2.

 

Stap 2 (inschrijving):

Eens je hond alle nodige vaccinaties heeft gekregen kan je het inschrijvingsformulier invullen om voor 1 jaar lid te worden. Kies je er voor om met 2 lid te worden, dan dien je voor beide een formulier in te vullen.

 

Stap 3 (betaling):

Nadat je het inschrijvingsformulier hebt verzonden schrijf je het totaalbedrag over op rekeningnummer BE50 0682 1057 6418

met vermelding van jouw naam en voornaam ( en indien van toepassing ook de naam van het 2de lid)

- 1ste (nieuw) lid: 35€ inschrijving + 45€ lidgeld. (totaal bedrag = 80€)

- 2de lid (zelfde gezin): 45€ ( totaalbedrag = 125€)

 

Stap 4 (Bevestiging):

Nadat wij de betaling hebben binnengekregen volgt er een bevestigingsmail. Vanaf dan ben je officieel lid van deze prachtige club.

Alvast een warm welkom!

 

Stap 5 (nuttige extra´s):

- Ben je lid van Facebook? Vergeet je dan zeker niet aan te melden op onze facebookpagina K.W.V.H Hoboken gehoorzaamheid/agility

- Krijg je graag onze maandelijkse nieuwsbrief met leuke weetjes, opvoedingstips, geplande activiteiten, enz., meld je dan zeker aan via de homepage van onze website!