Lid worden

Kom eerst de sfeer eens opsnuiven:

Een hondenschool is een plaats waar je normaal minstens enkele maanden zal vertoeven. Het is belangrijk dat je je goed voelt op een hondenschool, dat je je kan vinden in de manier van lesgeven en dat je in een gemoedelijke ontspannen sfeer de lessen kan volgen.

Daarom adviseren wij om eerst eens te komen kijken en luisteren op 1 van onze trainingsdagen. Indien er op dat moment een instructeur vrij is kan je zeker ook al je vragen stellen.

Informeer dan zeker ook naar het eerstvolgende vrije instapmoment.


Starten in onze hondenschool:

Om de kwaliteit van onze lessen te garanderen en om ervoor te zorgen dat de honden in de mogelijkheid kunnen zijn om zich te ontspannen en maximaal te kunnen leren beperken wij het aantal nieuwe leden per maand. Instappen kan enkel de eerste woensdag of eerste zondag van iedere maand. Puppy's dienen 12 weken oud te zijn en alle nodige vaccinaties gekregen te hebben.

Ben je overtuigd dat wij de geschikte hondenschool voor jullie zijn? Is het eerstvolgende vrije instapmoment ok voor jullie? Lees dan zeker verder en breng snel jullie inschrijving in orde.


Lidgelden:

Hieronder vindt je een overzicht van de jaarlijks te betalen lidgelden.

In het jaarlijks lidgeld zit inbegrepen:

  • Mogelijkheid tot het volgen van minimum 80 lessen
  • Uitgebreide infobrochure met info rond opvoeding en training
  • 1 gratis consumptie bij het afhalen van je lidkaart en vernieuwing lidmaatschap
  • Verzekering (zie rubriek "verzekering" voor meer info)
  • Deelname activiteiten aan ledentarief
  • Begeleiding door ervaren / gebrevetteerde instructeurs


Inschrijving in orde brengen:

  • Houd volgende info bij de hand:
  • Chipnummer
  • Vaccinatiedatum
  • Geboortedatum hond

Moest je de chipnummer en vaccinatiedatum nog niet hebben kan je deze later zelf nog aanpassen in je account. Zet in dat geval bij chipnummer een "X" en bij vaccinatiedatum de datum dat je het inschrijvingsformulier invult.

Vul zowel het tabblad "geleider" als "hond" volledig in !

Inschrijven met meerdere geleiders (=zelfde gezin en wonende onder hetzelfde dak) .Het hoofdlid (eerste lid) geeft op het inschrijvingsformulier aan, bij "stel hier uw vraag", indien er meerdere gezinsleden zullen inschrijven. Om in orde te zijn voor de verzekering hebben we van iedereen die de lessen zal volgen minstens volgende info nodig: naam, voornaam en geboortedatum. Optioneel ook het e-mailadres voor het verkrijgen van informatieve mails. Bij het tabje "lidgeld" vul je het totaal te betalen lidgeld in. (zie schema "lidgelden" hierboven). Hieronder een voorbeeld van een inschrijving met meerdere gezinsleden.

 Inschrijven van meerdere honden

- Heb je 2 honden waarmee je als enkel lid afwisselend wil trainen dan kan je dit aangeven via de knop "extra hond toevoegen".


 Opgeven mutualiteit:

- Via je mutualiteit kan je een deel van je jaarlijks lidgeld recupereren. Vergeet dus zeker dit veldje niet in te vullen!


INSCHRIJVEN KAN VIA EEN KLIK OP ONDERSTAANDE KNOP


TER INFO :

Na goedkeuring van je inschrijvingsformulier zal je een betaalverzoek krijgen. Wanneer we de betaling ontvangen hebben krijg je nog een bevestigingsmail.

In deze mail vind je:

- De dag en het uur dat je kan starten

- In welke klas je zal starten

- Wat je dient mee te brengen

- Een uitgebreid document met clubinformatie en trainings- en opvoedingstips waarmee je alvast aan de slag kan.