kalender 2020

19 April 2020

K.K.U.S.H Nationale gehoorzaamheidswedstrijd

Op 19 April 2020 gaat onze jaarlijkse Gehoorzaamheidswedstrijd weer door , deze wedstrijd staat open voor alle leden van de hondenscholen in Belgie , er wordt gespeeld in verschillende klassen , beginnende met Debutanten , Programma 1, en programma 2 , kom gerust een kijkje nemen deze dag , er zullen uiteraard geen lessen doorgaan , maar iedereen blijft welkom op deze dag , met of zonder hond ! 

31 Mei 2020

Demonstratie Gehoorzaamheid door onze hondenschool

Op 31Mei zal onze hondenschool opnieuw deelnemen aan het Nello&Patrasche feest , deze dag zal er een mix van animaties en Workshops zijn " dus ook onze hondenschool " meer hierover vertellen wij u binnenkort , wij zullen jullie ook aanspreken over een mogelijke deelname , hoe meer zielen hoe meer vreugde !! 

07 Juni 2020

Wandelzoektocht georganiseerd door onze hondenschool

Op 07 Juni 2020 staat er weer een wandelzoektocht op ons programma , tegelijkertijd gaan wij zoals alle voorgaande jaren weer mogen genieten van iets lekkers klaargemaakt door onze eigen huiskoks , die zoals voorgaande jaren al hebben laten zien en proeven wat voor kookkunsten zij in hun marge hebben , voor deze wandelzoektocht dient wel ingeschreven te worden , ook wanneer men tegen een democratische prijs wil deelnemen aan het nuttigen van wat lekkers ! Deze dag zullen er geen lessen doorgaan !!

29 Augustus 2020

Clubwedstrijd Agility Trofee Valentine

Clubwedstrijd Agility Trofee Valentine , deze clubwedstrijd zal starten om 10.00u , ook hier zal er gestreden worden onder onze Clubleden voor de eerste plaats , zeker komen kijken spektakel verzekerd .

29 Augustus 2020

Clubwedstrijd Schaal Durand voor leden uit C & D Klas

Deze wedstrijd is genoemd naar de grondlegger van onze hondenschool de Heer Octave Durand , meer hierover kun je lezen op de website in onze historiek.

Startsein wordt gegeven na Agility wedstrijd Trofee Valentine.

Voor wie ?

Al onze leden uit de C en D klas .

Benieuwd wat deze honden allemaal kunnen kom dan zeker eens een kijkje nemen , en wie weet wordt ook jij door de microbe gebeten , en zien we jou in de toekomst ook op deze wedstrijd .

29 Augustus 2020

Familiefeest Hondenschool-Hoboken !!

Aansluitend op onze Agility Trofee Valentine  en gehoorzaamheidswedstrijd Schaal Durand gaan wij er samen een gezellige avond van maken , meer hierover volgt nog .

26 December 2020

Hondenschool-Hoboken Kerstwandeling

Tussen de wandeling door is er ook een drink en plaspauze ingelast , en zoals alle voorgaande jaren zullen wij na de wandeling in onze hondenschool nog kunnen nagenieten van een warm bord soep en boterhammen met kop of kaas aan een democratische prijs van 6€ . Op voorhand inschrijven voor het eten in onze hondenschool is wel verplicht . De wandeling zelf is uiteraard gratis deelname .